Biografia

Vaig nèixer a Barcelona a 1947. Vaig fer estudis de Belles Arts a Barcelona i Madrid. Desde 1968, any de la meva primera exposició de pintura, he mostrat el procés del meu treball: de la superficie pintada fins a l’ocupació de l’espai a través d’instal.lacions i amb el recurs del video interactiu. Temps i espai són encara els conceptes fonamentals sobre els que treballo.

El dibuix sempre és previ i es troba en la base de tota la meva obra.

Uso la geometria i la gestualitat com elements del meu llenguatge no figuratiu guiat en la realització de cada obra pel sentit de la composició.

He exposat pintures a Barcelona,Madrid, Sitges, Mataró,Figueres, Terrassa,Sevilla, Málaga, Cerbeira (Portugal), Manresa, Girona, Reus.

Els meus treballs en video s’han presentat a festivals especialitzats a Buenos Aires, Barcelona, Sao Paulo, Sant Sebastià, Paris, Timishoara, Santander,Copenhaguen, Sidney, Madrid, Anvers.Berlin, Viena,Kassel, Lleida, Huelva.

Les meves instal.lacions s’han produit a Vilafranca del Penedès, Sala Tres (Sabadell) Espai B5-125 (Universitat Autònoma Barcelona), Col.legi Arquitectes (Barcelona) Metrònom, CAN (Pamplona), Fundació Miró, Institut del Teatre (Vic), Elna, Santiago de Compostela, Círculo de Belals Artes (Madrid), Museu Morera (Lleida), Palau de la Virreina, Museu Municipal (La Haya), Museu Jovellanos, (Gijón), Bolonia, Fundació La Caixa, Universidad Nacional (Mèxic D.F.), Girona, Kunst-Halle (Baden-Baden), Centre d’Art Santa Mònica, Can Palauet, Can Sisterè,Caixa Manresa, Espai Guinovart,Museu d’Art de Girona,Capella de Sant Roc (Valls), MEIAC (Badajoz). Museu d’Arts Electròniques, (Karlsruhe), Museu d’Art (Graz).

Vull transmetre la relativitat del component artístic i una visió irónica desacralitzadora de l’art per que torni a l’“estatus quo” de sempre, el seu orígen i la seva realitat artesanal, aixó si, aplicant nous components: emoció, provocació, percepció. Crec que les condicions de tota obra d’art a través de tots els temps són la seva naturalesa efímera, fràgil i ínfima; a la fi totes esdevenen efímeres frágils i ínfimes.